Gratis advies

Ben jij al klant bij ons of nog niet? Maak jij je sinds kort zorgen over jou geld of loop je hier al lang mee? Iedereen is welkom voor gratis en vrijblijvend advies. Elke dinsdag en vrijdag van 12:00 uur tot 17:00 uur staan wij klaar om vragen over financiën, geldzorgen en schulden te beantwoorden in onze winkel op Rotterdam-Zuid.

Aandacht voor jouw situatie

Hulp vragen met je geldzaken is vaak een grote drempel op de weg naar een schuldenvrij bestaan. Daarom vinden wij het belangrijk om zowel online als fysiek bereikbaar en toegankelijk te zijn.

Wij zijn daarom blij dat Nieuw Vaarwater vanaf volgende week een wekelijks inloopspreekuur zal houden op Beijerlandselaan 136b, in de winkel van Stichting Je Goed Recht. 

Elke dinsdag en vrijdag van 12:00 uur tot 17:00 uur staan wij klaar om vragen over financiën, geldzorgen en schulden te beantwoorden. Een afspraak maken is niet nodig. Loop gerust binnen voor een kopje koffie en ontdek samen met ons de mogelijkheden om de financiële situatie van jezelf of van anderen te verbeteren.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen op de Beijerlandselaan!

Wij helpen je met advies over:

Balans tussen inkomsten en uitgaven
Rekeningen, betalingen en achterstanden
Schuldhulp, bewind en deurwaarders
Oplossen van schulden

Je kunt ons ook appen voor het maken van een afspraak

Start WhatsApp gesprek